Lessen

schilderlessen
Ik geef schilderlessen aan een enthousiaste groep schilders. We schilderen in een gebouw met een goede lichtval. Het is het gebouw van de ijsvereniging in Onnen. Elke dinsdag en woensdagmorgen van half tien tot half één komen we bij elkaar. Om half elf drinken we een kopje koffie. In overleg kunnen we een model huren of buiten schilderen!

Per morgen is het bedrag in € 20,-. We schilderen van begin september tot half mei.
Bel gerust voor meer informatie of stuur een mailtje!

workshop Rhenen
Een PDF met meer informatie over de workshop op 17 juni in Rhenen kun je hier downloaden.

workshops Borg Verhildersum
In de borg Verhildersum is afgelopen zondag een groepstentoonstelling geopend. (korensantverhildersum.nl) Ik hang daar ook tussen. In het kader van de tentoonstelling worden aldaar ook verschillende workshops georganiseerd. Ik mag er ook één geven. Ook daar van harte welkom! Het zal volgende week op de agenda van de borg staan.
Nu alvast de gegevens: zaterdag 8 juli. De hele dag van 10.00 - 16.30 uur. Koffie met gebak, verzorgde lunch en een nabespreking met borrel en bitterbal. We schilderen aldaar in de tuin. Voor de hele dag is het € 95  Als je het leuk vindt kun je je bij mij opgeven door een mailtje te sturen.

 Het gebouw in Onnen

 


 

 

 

Over Keimpe

Keimpe van der Kooi (1966) is afgestudeerd aan de Klassieke Academie voor schilderkunst in Groningen. Hij woont en werkt in Noord-Drenthe. Keimpe doceert aan de Klassieke Academie en geeft diverse cursussen.

Huidige en aankomende tentoonstellingen

Geen komend evenement!

Zoeken